5 Maj

Nu var det riktigt längesen jag skrev här!
Vet inte riktigt varför jag inte lägger ner min sida, men det är väl att jag vill ha kvar minnena och kunna läsa allt dumt & bra jag en gång skrivit.

Nu sitter jag här hemma i min lägenhet och tänker på livet som kan göra en både gott och ont!

Familjen, Mamma & dom har äntligen kommit hem och det är så underbart att veta att dom bara är några 100 meter ifrån mig. Att veta att man kan ringa sin mamma när man vill och prata med henne om allt o ingenting som man har på hjärtat.
Jag älskar min familj något enormt verkligen, dom är helt underbara !
Min morbror är jag så himla tacksam över att jag har, han hjälpte mig mycket när jag var i Thailand och fick reda på sveket. Han hjälpte mig och jag är så tacksam över att han fanns där. Mamma hjälpte mig också, det gör hon ju alltid så det e ju en självklarhet <3
Men min morbror fick jag nog tillbaka den där kontakten helt tror jag, han är som en storebror för mig.
Han finns där och skyddar mig in i det sista och det känns så skönt att veta att han alltid finns där för mig och vi kan skratta tillsammans om idioterna som en gång försökt göra oss illa och man kan väl säga att vi hjälper varandra, fast han hjälper väl mest mig antar jag <3 :)

Jag kanske aldrig har skrivit det här, men jag har en text intatuerad under mitt vänstra bröst som är till mina två morbröder. I början till en tredje också men tyvärr inte längre. Men så är det.


Och det är med ordsrpåket : "Kärlek kommer kärlek går, men vänner består"
så är det inte. Tyvärr får man väl säga att det finns folk där ute som inte är värda ens att titta på, inte finnas i ens huvud. Men lite svårt att glömma ibland.
Men jag tror inte att jag hatar dig, jag vet inte riktigt vad det är men efter allt du gjort mot mig och andra
så finns det helt enkelt ingenting att hata. För du finns inte för mig längre, du är bara ett minne av nånting som inte längre finns i mitt liv.
Skulle ha kunnat formulera mig tydligare, men eftersom du kanske sitter o läser min blogg vill jag inte det för du är inte värd att veta.

To the good part again !

Jag & Markus Meurling har nog aldrig varit lyckligare
än vi är idag. Allting känns helt perfekt, han lämnar massa lappar där det står jag älskar dig över hela lägenheten, och när han inte gör det så berättar han hur mycket han älskar mig minst 1 gång om dagen och säger eller skriver jag älskar dig minst 10 ggr per dag !
Citat från honom : Jag trodde att jag hade älskat någon innan, men det hade jag inte för nu vet jag hur äkta kärlek känns, jag är så lycklig med dig!
Jag känner samma sak , för såhär  lycklig har jag inte varit på väldigt väldigt länge!
En sak e fel med han, en enda grej .
Och det e att han ibland kan sova med öppna ögon & det e läskigt :p Hahaha !
Jag har aldrig varit med om en kille innan som tar upp förlovning & att han vill skaffa barn och sånt, men man blir så himla lycklig när han gör det för då vet man verkligen att han menar allvar <3Näe , fasiken nu ska jag kolla på vampire diaries sen städa lite grann ;)

Får se om jag skriver mer här, tror inte det.
Är mest bra på att skriva när jag e olycklig och nu är jag inte det :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kärlek kommer kärlek går, men vänner består"

antagligen tycker du att de inte stämmer eftersom du inte har några vänner som kan bestå och att du helt enkelt tänker inte alls på dom i din närhet när det handlar om kärlek :)

2011-05-08 @ 10:00:20
Postat av: Louise

Oooops, verkade som om någon tog åt sig ;) Haha!

Hoppas att det inte e tjejen som är på sin mosters sambo.. ^^

2011-05-09 @ 00:43:11
Postat av: Becha

Nej Louise, jag tycker verkligen att du ska fortsätta med din blogg! Jag tycker den e riktigt intressant o bra att läsa! Hoppas allt e bra med dig annars! Kram Becha

2011-05-09 @ 09:48:32
URL: http://kriim.blogg.se/
Postat av: Anonym

där blev det nog fel har tyvärr ingen moster :)

2011-05-12 @ 00:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0